avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preaviz

Sunt incadrata cu contract de munca pe perioada nedeterminata de timp partial de 4 ora.Programul meu de lucru nu este zilnic de 4 ore ci este repartizata neuniform pe 12 zile in total de 84 ore sau de 86 in functie de nr de zile lucratoare ale lunii.
Vreau sa-mi dau demisia cu respectarea periadei de preaviz de 15 zile prevazut in contractul de munca . In aceasta perioada de 15 zile daca cele 60 ore (15*4) lucrez tot asa dupa un program neuniform( de ex in 8 zile cate 8 ore) este legal ??,din pct.de vedere legal pot sa fiu invinuita ca nu am respectat perioada de preaviz
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:00, 4 Noiembrie 2016
Pe durata preavizului contractul individual de muncã continuã sã îşi producã toate efectele. Prin urmare, timpul de munca in perioada preavizului este cel mentionat in c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare preaviz Tavytzu Tavytzu Buna ziua, Am si eu o nelamurire, astazi am inceput lucrul dupa o saptamana de de concediu medical,iar cei de la firma mi-au inaintat insiintarea de preaviz ... (vezi toată discuția)
Durata preaviz Ela87 Ela87 Buna seara. Sunt angajata ca receptioner la un hotel. Obisnuiam sa lucrez ture de 12 ore, doar de zi, urmate de o zi libera. Datorita comportamentului ... (vezi toată discuția)
Preaviz bub2 bub2 Ce inseamna de fapt cei 15 zile preaviz specificat in CIM?Pot sa-mi parasesc locul de munca de pe o zi pe alta,sau sunt obligata sa mai raman 15 zile ... (vezi toată discuția)