avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vb in interiorul romaniei cu taxa de roaming ??
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vb in interiorul romaniei cu taxa de roaming ??

- x se afla intr-o localitate de fronitiera - are roamningul activat automat.

- x mnu paraseste teritoriul tarii.

---------------------
la sfarsit de luna primeste factura !! - cca 3000 EURO.
Incredibil.

I se explica ca a vorbit pe roamning.

Explicatia posibila: fiind la granita semnalul din bulgaria a fost mai puternic si astfel a intrat pe roamning. X fiind in varsta nu a observat nimic neobisnuit si a vorbit normal stiind ca are minute gratuite.

Firma nici nu vrea sa auda sa nu plateasca factura.

-------------------------
Ce se poate face ?

1. Protectia consumatorului ?
2. sa astepte sa-l dea in judecata si sa conteste in cadrul procesului suma - cere expertiza etc ca sa demonstreze ca undele din bulgaria pot avea efecte si in romania, apoi martori ca nu a parasit romanie etc.
3. E bine sa notifice si in scris pe firma - sa dovedeasca buna credinta

Cum apreciati ?.

Cel mai recent răspuns: ContSters89128 , utilizator 22:10, 28 August 2009
este destul de complicata situatia , in instanta numai cred ca puteti demonstra ca nu ati fost avertizat prin sms ca intrati in alta retea sau ca fiind oameni in varsta nu au stiut ce inseamna acest lucru (desi vina va apartine ca nu ati dezactivat roaming-ul) sau puteti demonstra ca in alte luni nu ati avut asemenea probleme
parerea mea numai in instanta puteti scapa de problema dvs un avocat bun poate face minunii . Va rog sa ma tineti si pe mine la curent cu ce ati facut
dati-mi si mie mai multe detalii despre caz de cand aveti abonamentul , in ce localitate , in ce retea etc lucylogistic@gmail.com
va ajut cu cateva idei cu mare placere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, În prima parte a lunii august 2021, am fost plecată ... AnaMariaVaz AnaMariaVaz Bună ziua, În prima parte a lunii august 2021, am fost plecată împreună cu un grup de prieteni într-o călătorie prin țară, care a inclus și ... (vezi toată discuția)
Facturare telekom. buna ziua, la inceputul lunii august am fost ... zsoli71 zsoli71 Facturare Telekom. Buna ziua, La inceputul lunii august am fost in Clisura Dunarii, mai precis la Dubova si la Orsova. Nu am trecut granita, dar nici nu am ... (vezi toată discuția)
Conectare la rețeaua de telefonie din ucraina Raduandrei7865 Raduandrei7865 Buna ziua nu stiu daca a mai întîmpinat cineva o problemă asemănătoare dar as dori sa stiu ce părere aveți despre aceasta problema.pe data de 13 iulie ... (vezi toată discuția)