- x se afla intr-o localitate de fronitiera - are roamningul activat automat.
- x mnu paraseste teritoriul tarii.
---------------------
la sfarsit de luna primeste factura !! - cca 3000 EURO.
Incredibil.
I se explica ca a vorbit pe roamning.
Explicatia posibila: fiind la granita semnalul din bulgaria a fost mai puternic si astfel a intrat pe roamning. X fiind in varsta nu a observat nimic neobisnuit si a vorbit normal stiind ca are minute gratuite.
Firma nici nu vrea sa auda sa nu plateasca factura.
-------------------------
Ce se poate face ?
1. Protectia consumatorului ?
2. sa astepte sa-l dea in judecata si sa conteste in cadrul procesului suma - cere expertiza etc ca sa demonstreze ca undele din bulgaria pot avea efecte si in romania, apoi martori ca nu a parasit romanie etc.
3. E bine sa notifice si in scris pe firma - sa dovedeasca buna credinta
este destul de complicata situatia , in instanta numai cred ca puteti demonstra ca nu ati fost avertizat prin sms ca intrati in alta retea sau ca fiind oameni in varsta nu au stiut ce inseamna acest lucru (desi vina va apartine ca nu ati dezactivat roaming-ul) sau puteti demonstra ca in alte luni nu ati avut asemenea probleme
parerea mea numai in instanta puteti scapa de problema dvs un avocat bun poate face minunii . Va rog sa ma tineti si pe mine la curent cu ce ati facut
dati-mi si mie mai multe detalii despre caz de cand aveti abonamentul , in ce localitate , in ce retea etc lucylogistic@gmail.com
va ajut cu cateva idei cu mare placere