Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cumparaturi online de pe OLX

Buna ziua,

Am o prietena care a cumparat ceva second hand de pe olx, si cand a deschis pachetul lipsea o componenta a produsului respectiv. Nu a dat mult pe el, 50 de lei, cu tot cu transport dar, poate sa faca reclamatie undeva sa nu i-a convenit produsul? Si apoi sa-l oblige pe vanzator sa-i dea banii inapoi? L-a primit prin posta cu ramburs.

Multumesc pentru raspuns.
Ultima modificare: Vineri, 4 Noiembrie 2016
Denisa2000, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:51, 8 Noiembrie 2016
Legislatia protectiei consumatorilor nu se aplica intre persoane fizice, nu are unde sa faca reclamatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neintelegere privind produsul oferit denisa89 denisa89 Am si eu o problema..am postat un anunt pe olx, a sunat cumparatorul,am trimis coletul, toate bune. Problema apare a doua zi dupa ce respectivul ridica coletul ... (vezi toată discuția)
Drepturile vanzatorului persoana fizica online Malvina_S Malvina_S Buna ziua. Va deranjez cu o problema aparent banala, care insa a luat o intorsatura urata Saptamana trecuta am vandut un produs prin intermediul site-ului Olx. ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de garantia produselor second-hand Grundy Grundy Buna ziua , daca detin un srl specializat cu vanzarea bunurilor second hand : carti , jucarii etc. atunci cand se ofera dreptul de retur al cumparatorului , ... (vezi toată discuția)