avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1327 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Enel
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Enel

Buna seara, detin un teren si o casa in constructie in judetul Ilfov.Precizez fapul ca din luna mai 2014 nu s-a mai lucrat la acea casa , trecand doar de cateva ori pe an pentru a verifica daca totul este la locul lui.La acea vreme facturile Enel erau achitate la zi. Astazi m-am trezit cu o hartie de la judecatorie in care Enel doreste achitarea unor facturi in valoare de 8800 lei ( suma exagerata avand in vedere ca nu s-a mai folosit curent electric din luna mai 2014 , poate 800 lei si asa ar fi destul de mult). Ce se poate face in acest sens?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:09, 5 Noiembrie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu va intelegeti amiabil,singura solutie este sa acitonati in judecata ENEL,sau, sa asteptati sa va someze ENELsi sa faceti contestatie la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Enel Leonarderredi Leonarderredi Buna seara, detin un teren achizitionat in anul 2011 , tot atunci incheind un contract defurnizare curent electric cu ENEL incapand totodata lucrarile la ... (vezi toată discuția)
Situatie penibila si plata unor facturi "umflate" la enel gabi_marius00 gabi_marius00 Buna ziua, Am o problema care probabil s-au mai confruntat si alti oameni in relatiile cu furnizorul de energie ENEL. Am construit o casa in loc. Bolintin ... (vezi toată discuția)
Probleme cu societatea de distributie energie electrica bogdannnnnnnnnnnnn bogdannnnnnnnnnnnn X-(buna ziua!! incep prin a va spuna,ca acum apx 9 luni de zile,mai precis in decembrie anul trecut,am primit un telefon de la sotia mea,care se afla acasa,si ... (vezi toată discuția)