avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta vechime valabila fara stampila
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta vechime valabila fara stampila

Buna ziua,mi-a fost eliberată adeverinta de vechime de la fostul loc de munca ,fără ștamapila doar cu semnătura administratorului firmei si as dori sa stiu daca este valabilă așa.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:46, 6 Noiembrie 2016
Incepand cu data de 01.07.2015, potrivit art.V din OG 17/2015, persoanele fizice, persoanele juridice de drept privat, precum si entitatile fara personalitate juridica nu au obligatia de a aplica stampila pe declaratii, cereri sau orice alte documente depuse la institutiile sau autoritatile publice sau pe documente sau orice alte înscrisuri emise în relaţia dintre acestea.

Asadar, adeverinta respectiva este valabila si fara stampila angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stampila ong Raluand Raluand Buna ziua. Am înființat un ONG și am făcut o stampila dar nu îmi place cum a ieșit simbolul de pe stampila. Nu am fost încă la bancă să deschid ... (vezi toată discuția)
Stampila cu semnatura teodora-17 teodora-17 Buna ziua, M-ar interesa si pe mine sa stiu daca stampila cu semnatura este valabila, sau in ce context este valabila. Pentru diferite proiecte (in calitate ... (vezi toată discuția)