avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Certificatul de atestare fiscală
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Certificatul de atestare fiscală

Buna ziua,
Doresc sa stiu daca pot obtine certificatul de atestare fiscala online,pentru o persoana fizica decedata (mama mea),folosind Spațiul privat virtual. Imi este necesar pentru succesiune.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 08:52, 9 Noiembrie 2016
Nu toate autoritățile locale eliberează certificate de atestare fiscală on-line.
Accesați site-ul primăriei/direcției de impozite și taxe locale și verificați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt documentele care pot fi transmise prin spațiul privat virtual spv pentru o pj? ileanamoanta ileanamoanta Certificatul de atestare fiscală PJ poate fi obţinut și online? Care sunt documentele care pot fi transmise prin Spațiul privat virtual ... (vezi toată discuția)
Plata contributii angajator gera905 gera905 Buna seara. Ca pres. asoc. , cum pot verifica daca administratorul, plateste contributiile ptr. angajat si angajator conform contractelor de munca incheiate ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, doresc să închiriez apartamentul unui cadru militar. ... victormac victormac Bună ziua, Doresc să închiriez apartamentul unui cadru militar. Acesta îmi cere înregistrarea contractului la ANAF pentru al putea deconta chiria. ... (vezi toată discuția)