avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită casa sub sechestru
Discuție deschisă în Executare silită

casa sub sechestru

Buna ziua,in conditiile in care casa in urma unui imprumut si nemaifiind achitat in totalitate este scoasa la licitatie se mai poate face ceva?amanare sau anulare?casa la momentul imprumutului avea o valoare si acum este un sfert din valoarea respectiva :( in plus creditul a fost achitat in mare parte...rog ajutor.care sunt pasii?
Cel mai recent răspuns: ContSters22096 , utilizator 16:45, 8 Noiembrie 2016
contestatie la executare si, eventual, cerere de suspendare a executarii (insa cautiunea pt suspendarea executarii poate fi destul de ridicat). termenul e de 15 zile de la data la care ati primit somatia imobiliara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare imobiliara elenadanielagri elenadanielagri Am o casa care a fost evaluata la suma de 150000 eur,.sunr datoare cu suma de 11500 eur la o persoana fixica,am o ipoteca pusa pe casa in suma de 43000 eur.Am ... (vezi toată discuția)
Cai de atac - executare silita Maiglo Maiglo Buna ziua, Am primit o somatie de executare silita, in 15 zile sa platesc debitul sau imobilul va fi vandut la licitatie. Daca instanta nu a fixat niciun ... (vezi toată discuția)
Solicitare solutii impotriva/amanarea executarii silite ciprianmon ciprianmon Am avut un credit neachitat care a fost preluat de un executor judecatoresc.acesta a pus poprire pe salariu respectiv pensia persoanelor din contract si sumele ... (vezi toată discuția)