avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... firma recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

firma recuperare

am fost contactat la un vecin de catre get back pt o datorie la romtelecom...am sunat la ei le-am spus ca debitorul tatal meu nu mai este in deplinatatea facultatilor mentale avand pb asa ca am vb cu ei si miau comunicat ca ma vor da in judecata...eu le-am comunicat ca aceasta creanta pe care o are este prescrisa si nu achit nimic insa ei au spus ca nu este...ultima plata a fost facuta in sept 2012...ce pot face sa scap de ei?le pot trimite o cerere in care sa le spun ca este prescrisa creanta sau nu le mai raspund...multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:59, 9 Noiembrie 2016
Va recomand sa nu achitati absolut nimic. Creanta este prescrisa probabil. In general nu actioneaza in instanta pentru datorii provenite din contracte de telefonie mobila sau fixa. Pt recuperarea creantei ar trebui sa va actioneze in instanta. Nu se poate executa direct silit, deoarece contractul nu reprezinta titlu executoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie recuperare creanta romtelecom Madau78 Madau78 Buna ziua! Am nevoie de ajutorul dvs pentru următorul caz. Am primit acum 2 zile o notificare din partea Get Back Recovery, o firmă de recuperare creanta, ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta romtelecom iulichivu iulichivu Buna ziua am si eu o problema, la sfarsitul lui 2011 am facut un contract cu romtelecom pentru internet si tv, au venit mi-au adus telefon, router si au ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperare razvan22 razvan22 am si eu o problema cu o firma de recuperare get back am avut un abonamnet la fostul romtelecom care nu a mai fost platit din 2012 si dosarul a ajuns pe mana ... (vezi toată discuția)