avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cum devin persoana fizica autorizata?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cum devin persoana fizica autorizata?

Buna seara,
Va rog sa-mi propuneti o solutie la urmatoarea situatie:
in zona in care locuiesc vin multi turisti motiv pentru care mi-am achizitionat 6 cai frumosi pe care vreau sa-i dedic calaritului, plimbarii cu trasura dar si altor activitati care se practica cu cai.Problema mea esta ca NU STIU UNDE SA MA INREGISTREZ PENTRU A OBTINE O AUTORIZATIE IN BAZA CAREIA SA ELIBEREZ BON FISCAL !!!!
Mi s-a recomandat sa devin PERSOANA FIZICA AUTORIZATA dar nu stiu daca asta este cea mai buna varianta in cazul meu.
Am auzit ca cei care se ocupa cu astfel de activitati(calarit, plimbari cu trasura, etc.) elibereaza bon fiscal pentru cei care apeleaza la serviciile lor.
VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CARE ESTE CEA MAI LEGALA DAR SI IEFTINA SOLUTIE IN ACEAST CAZ, PENTRU CA SUNT LA INCEPUT CU ACEASTA MICA ''AFACERE'' SI NU IMI PERMIT SA ARUNC CU BANII ????
VA MULTUMESC !

Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 08:55, 10 Noiembrie 2016
cred ca cea mai buna solutie este sa infiintati o societate comerciala pentru prestari servii, agrement......cu codurile CAEN pentru astfel de activitati, in plus pentru a fi PFA trebuie sa aveti calificare, ca societate este alceva , chiar si din punct de vedere a taxelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile natalyn natalyn sunt persoana fizica si as dori sa-mi spuneti daca pot sa beneficiez de fonduri nerambursabile pentru costruirea unei pensiuni in zona rurala si cum sa ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare beatrice1977 beatrice1977 Buna ziua, ma confrunt cu o problema si caut o solutie, poate cineva ma poate indruma.... Am infiintat o agentie turistica de tip tur operator.Conform ... (vezi toată discuția)
Infiintare sc - activitate secundara toate codurile caen, legalitate LaurentiuBC LaurentiuBC Buna Ziua, Vreau sa-mi infiintez o societate comerciala (S.R.L.) si doresc sa-mi trec in actul constitutiv intregul cod caen. Stiu insa ca sunt anumite ... (vezi toată discuția)