avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cerinta concurs primarie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cerinta concurs primarie

Din 2007 am lucrat la o primarie in compartiment asistenta sociala.pana in 2016 cand am demisionat.insa facultatea de sociologie psihologie am terminat o in 2010.as vrea acum sa particip la un concurs pe un post asemanator la o alta primarie.pot reusi?mi se cere 9 ani in specialitatea studilor.sa inteleg ca trebuia sa am studii finalizate inca sin 2007?sau se considera vechime ca am fost pe acel post...
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 19:29, 10 Noiembrie 2016
Mai concret.la primaria unde as vrea sa particip la concurs .postul e de functionar public.inspector superior cu 1.cere 9 ani vechime in specialitatea studiilor.am fisa postului de la primaria unde am lucrat 9 ani la asistenta sociala.am adeverinta care atesta acest lucru.insa nu am studii superioare de 9 ani.am din 2010.ce parere aveti.am sanse?
Nu precizati daca in 2010 vi s-a transformat functia din nivel studii medii la studii superioare. Oricum ar fi, chiar daca vi s-a transformat postul in 2010, in cel mai bun caz aveti 6 ani vechime in specialitatea studiilor, nu 9 cum se cer pentru o functie publica clasa I grad profesional superior. Nu aveti cum sa participati la concurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. vreau sa particip la un concurs pentru o functie publica ... m0_0n3y m0_0n3y Buna ziua. Vreau sa particip la un concurs pentru o functie publica unde se cer studii superioare economice si vechime in specialitatea studiilor ... (vezi toată discuția)
Angajari - functionar public danaoli danaoli Sunt angajata la primarie de 5 ani pe post de inspector protectie civila dar prin dispozitia primarului am in atributii tot ce tine de asistenta sociala.Am ... (vezi toată discuția)
Angajare - participare la concurs leontina26 leontina26 vin cu rugamintea,de a-mi raspunde la cateva nelamuriri. Cum as putea sa particip la un concurs din cadrul unei primarii pe un post superior cu vechime de 5 ... (vezi toată discuția)