avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Probleme cu creditele bancare
Discuție deschisă în Executare silită

Probleme cu creditele bancare

ce trebuie sa fac in cazul in care banca nu vine cu solutii, nu vine in suportul clientului , nu tine cont de faptul ca clientul sau nu si-a incasat salariile de la angajator si il executa silit cu toate ca, in ultima instanta , dupa trei rate si jumatate intarziere, clientul si-a platit toate restantele iar cei ce se ocupa de linia de credit iti ascund efectiv procedurile?
Cel mai recent răspuns: nea_marin , utilizator 11:22, 14 Noiembrie 2016
Ah, deci aveți 2 credite, unul restant, altul la zi. În cazul ăsta situația este destul de complicată.

Întrebați exact la bancă,, care este situația fiecăruia. Din ce ați zis mai sus reiese că cel restant este acum gestionat de recuperatori, nu de către bancă. Dar cu certitudine numai ei știu.

Oricum, e mai "bine" să aveți un credit la zi și unul restant decât 2 restante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit de nevoi personale SorinM1976 SorinM1976 Buna ziua, As dori sa va intreb care este perioada maxima de neplata a ratelor care face ca intreaga obligatie de plata sa devina exigibila anticipat? Am un ... (vezi toată discuția)
Pot fi chemat in judecata daca nu platesc rata la banca? adelinaaaa adelinaaaa am un credit la bancpost si as dori sa aflu si eu daca ma poate da in judecata ca nu am platit rata desi contracul nu mi-a expirat il am pe 8 ani. (vezi toată discuția)
Credit ipotecar - ce se intampla daca platesc numai 50 - 60 % din rata? cj76luc cj76luc sper sa nu plictisesc comunitatea cu problema mea........este vorba de credit in chf contractat in 2007..........an nefast se pare pentru ... (vezi toată discuția)