avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... formare profesionala si fisa de lichidare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

formare profesionala si fisa de lichidare

As avea nevoie de un raspuns la obiect:
in cazul in care CIM prevede conform art.195 din codul muncii ca initiativa plecarii angajatului se face doar cu sportarea de catre acesta a ch legate de training , dar nu am semnat niciodata un act aditional in acest sens si nici nu s-au precizat vreodata costurile de training nici macar verbal...are firma dreptul sa-mi impute cheltuieli si sa imi incarce fisa de lichidare?
Fisa de lichidare poate contine orice tip de cost pt care firma nu are o chitanta semnata de mine?
E absolut necesar ca fisa de lichidare sa fie pe 0 pt a fi acceptata de noul angajator si a se putea inscrie noul job pe cartea de munca?
Cel mai recent răspuns: eliana31 , utilizator 00:05, 6 Decembrie 2005
Pana la urma e totul de necrezut de vag...
Maine expira si preavizul, este ultima mea zi in firma si costurile de training inca nu le-au calculat zic ei!!!
Unde s-a mai pomenit asa ceva? Plec din firma si inca nu-mi comunica costurile de training!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata training in cazul demisiei Lylaa Lylaa Buna seara. Acum cateva luni, cand m-am angajat am fost nevoita sa semnez un act aditional in care era mentionat ca va trebui sa platesc perioada de training ... (vezi toată discuția)
Din nou act aditional formare profesionala marrona marrona Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu sfaturi. Recunosc ca acest subiect nu este nou pe forum, dar raspunsurile date nu m-au multumit total. Situatia este ... (vezi toată discuția)
Act aditional la cim- training platit de catre angajat ioannanice ioannanice Buna ziua. Am semnat un act aditional la contractul de munca prin care se mentioneaza ca dispun de training de vanzari, training de produs, training la locul ... (vezi toată discuția)