avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Contract vânzare cumpărare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Contract vânzare cumpărare

În 27.03.2016 am cumparat un apartament de la o firma cu promisiunea de vânzare cumpărare cu plata integrala.
Urmând ca firma sa funcționeze în acel apartament pana pe 15.12.2016 în luna august firma a intrat în insolventa iar firma de insolventa refuza sa semneze contractul de vânzare cumpărare .Ce trebuie sa fac și unde trebuie sa mă adresez .Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:45, 10 Noiembrie 2016
Cum adică promisiune cu plata integrală, ce v-a împiedicat să faceți contractul de vânzare-cumpărare?
Singura solutie ar fi sa va adresati instantei de judecata ptr. a obliga firma de insolventa,cu firma in insolventa nu va ami puteti judeca, eventual sa va inscrieti cu promisiunea de vanzare-cumparare in tabloul creditorilor.
Ati primit chirie de la vanzator in perioada scursa de la data incheierii promisiunii si pana la data intrarii in insolventa? Contractul de inchiriere a fost inregistratl a anaf?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala de redactare promisiune bilaterala de vanzare cumparare diana8619 diana8619 Am facut luni un contract cu promisiune bilaterala de vanzare cumparare in care actul este redactat .eu cu fratele meu suntem vanzatori acestui apartament iar ... (vezi toată discuția)
Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare ioananica ioananica In 2003 am incheiat o “Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare” pentru o garsoniera. Este vorba despre un bloc de locuinte al MAPN date ... (vezi toată discuția)
Chirias in apartament scos la vanzare de catre lichidator ataela1 ataela1 Buna ziua,sunt chirias intr-un apartament in care desfasor o activitate comerciala.Dupa un an si jumatate ,timp in care am platit chirie regulat,aflu ... (vezi toată discuția)