avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Cum pot recupera o foaie matricola?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Cum pot recupera o foaie matricola?

Intre anii1999-2002 am urmat cursurile unui colegiu particular,am absolvit cei 3 ani dar nu mi-am sustinut licenta.Intre timp aceasta unitate s-a desfiintat si nu gasesc arhiva.Nu stiu unde sa o mai caut????
Cel mai recent răspuns: elenaietfam , utilizator 13:05, 11 Noiembrie 2016
Luati legatura cu Inspectoratul Scolar din judetul respectiv. Daca nu reusesc sa va indice unitatea scolara, care a preluat arhivele colegiului desfiintat, adresati-va Ministerului Educatiei
Ministerul Educatiei mi-a raspuns ca am avut un contract cu acesta unitete de invatamant si mi-au spus sa caut la arhiva statului(aici nu au arhiva ac.scoli),daca nu sa ma adresez organelor juridice competente(de aici nu stiu ce sa mai fac!).Va multumesc!:-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare foaie matricola atir atir As dori sa stiu cum pot sa recuperez o foaie matricola de la o scoala postliceala desfiintata, mai exact unde trebuie sa ma interesez de arhiva Multumesc (vezi toată discuția)
Buna seara, daca am pierdut diplomele de competente de la bacalaureat ... romeocatalin romeocatalin Buna seara, daca am pierdut Diplomele de Competente de la Bacalaureat + plus certificatele de absolvire liceu (12 clase, respectiv 10), trebuie cerere si anunt ... (vezi toată discuția)
Cine elibereaza diploma de bacalaureat? mirelas mirelas Buna ziua ! Am si eu o problema la care v-asi ruga sa ma ajutati sa ii gasesc raspunsul .Fratele meu a urmat un liceu particular la sfarsitul ultimului an nu ... (vezi toată discuția)