avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1708 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Obtinere certificat de semnatura digitala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Obtinere certificat de semnatura digitala

Semnatura electronica trebuie ceruta pe persoana fizica sau juridica (pentru declaratii ANAF) ?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 11:45, 12 Noiembrie 2016
Administratorul firmei face o procura notariala pentru cel care detine semnatura electronica iar acesta merge la ANAF cu procura in original, declaratiile 150 si 152 si copii de pe CUI al firmei si CI a sa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot depune online declarația 390 fără semnătură digitală. există posibilitatea să o pot depune la ghișeu? doblor doblor Buna ziua! In urma cu 2 luni am infiintat un PFA cu activitatea principala de Consultanta in IT (CAEN 6202). Luna trecuta m-am inregistrat in ROI pentru ca ... (vezi toată discuția)
Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)
Acces dosar fiscal Lizuca12 Lizuca12 Buna seara, Spuneti-mi va rog am semnatura electronica si am intrat azi la dosar fiscal contribuabil, apoi citind diferite chestii am vazut ceva despre un ... (vezi toată discuția)