avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Renuntare la cetatenia romana si primire cetatenie ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Renuntare la cetatenia romana si primire cetatenie austriaca

Buna ziua , va rog mult sa ma ajutati in urmatoarea situatie : fiica mea sta de 14 ani in Viena si doreste sa-si ia cetatenia austriaca , dar trebuie sa renunte la cea romana , are o proprietate in Neamt , doresc sa stiu daca primeste cetatenia austriaca pierde acest drept de proprietate . Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 11:31, 14 Noiembrie 2016
Nu pierde niciun drept de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am custodia copilului definitiv și recunoscută ... Radepa Radepa Bună ziua. Am custodia copilului definitiv și recunoscută în Ro, doresc cetățenia austriacă pt mine și copil .. mai îmi trebuie semnătură sau ... (vezi toată discuția)
Renuntare cetatenie viloni viloni buna seara, de curand sunt cetatean austriac,(18.mai)drept dobandit dupa procedura legala a statuluiAustriac,azi am avut programare la Consulatul Roman din ... (vezi toată discuția)
Buletin Den' Den' Daca o persoana este rezidenta in Romania,(are cetatenie austriaca si a renuntat la cea romana), are o locuinta proprietate personala si vrea sa ia o pers in ... (vezi toată discuția)