avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Luare in spatiu - riscuri, consecinte
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Luare in spatiu - riscuri, consecinte

Buna ziua. As dori, daca se poate, sa ma ajutati cu niste raspunsuri. In cazul in care cineva isi face buletin pe o adresa a mea (deci, iau acea persoana in spatiu), acest lucru presupune vreun risc pt mine? Acea persoana locuieste la adresa respectiva (nu e chirias, ci prietena fiului, ea nefiind din Bucuresti). Am auzit ca, in cazul in care ei doi se despart si ea ar trebui sa plece, daca refuza sa paraseasca locuinta (motivand ca aceea e adresa ei din buletin), atunci ar fi nevoie de o hotarare judecatoreasca pt a putea fi evacuata. As vrea sa preintampin astfel de probleme, dar nu stiu daca e adevarat acest lucru. Deci, daca o iau in spatiu si are buletin facut pe acea adresa, este vreun risc? Se poate intampla ceva ca urmare a luarii in spatiu? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Ven Silvia , utilizator 01:31, 23 Noiembrie 2023
Dacă prietenului fiicei mele i a expirat buletinul și eu îi fac buletin pe adresa mea, deci îl iau în spațiu pot sa l iau în spațiu pentru o perioada mai mica decât 10 ani valabilitate buletin?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant Orasand Orasand Buna ziua!As avea o intrebare.De curand am dat apartamentul nostru cu contract decomodat da doar semnat intre noi si ei,iar acum dupa cateva zile mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Vreau sa iau pe cineva in spatiu. cum ma protejez? priest1872 priest1872 Buna seara, Ma roaga un domn sa-l iau in spatiu. Ce masuri imi pot lua ca sa ma protejez? Stiu ca odata ce-mi dau acordul nu-i pot interzice sa locuiasca ... (vezi toată discuția)
Anulare carte de identitate mihaela0307 mihaela0307 Vreau sa anulez cartea de identitate facuta fiului meu la adresa la care locuiesc. Ce ar trebui sa fac? Refuza sa paraseasca apartamentului. (vezi toată discuția)