avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1544 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cat timp sunt valabile o procura notariala / testament ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cat timp sunt valabile o procura notariala / testament in vederea sucecsiunii

Buna seara am si eu o problema si vreau sa ma ajutati cu un sfat ,suntem 3 frati si tata a decedat , mama traieste si nu sa facut dezbaterea de mostenire(un apartament) ca ceilalti 2 frati nu sunt de acord,mama totusi vrea partea ei sa o cedeze mie se poate face o procura notariala sau un testament ,ceva ce sa nu se poata anula de ceilalti dupa moartea ei,
Cel mai recent răspuns: ana_maria25 , utilizator 07:51, 15 Noiembrie 2016
nu are nimeni cunostinte de acest subiect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune, testament ContSters314385 ContSters314385 Buna seara, vă rog daca se poate sa ma ajute cineva avizat în acte notariale. Am urmatoarea problema: suntem 2 frati, parintii mei au o casa. Eu m-am ... (vezi toată discuția)
Modificare succesiune aaa456 aaa456 vreau sa stiu, conform carei legi si articol nu se poate modifica \\"renuntarea\\" la o mostenire, in cazul in care ,atunci cand s-a facut succesiunea si ai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,as avea nevoie de un raspuns la urmatoarea problema: ... 24Ami 24Ami Buna ziua,As avea nevoie de un raspuns la urmatoarea problema: suntem 4 frati ,iar tatal meu a decedat de curand in urma ramanand doar mamica care are nevoie ... (vezi toată discuția)