avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... executare imobiliara silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

executare imobiliara silita

Am fost executat si mi s a vandut la licitatie imobilul.Dupa adjudecare am facut contestatie la executare la judecatorie platind si taxa de timbru.Nu s a facut intampinarea de catre banca dar adjudecatarul a obtinut de la judecatorie incuviintare execut are silita dosar executare nr....-act de adjudecare.Va rog ajutati ma si spuneti mi daca se mai poate face ceva.Nu vreau sa mi pierd casa! Avocatul imi spune sa stau linistit.Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cris1971 , utilizator 07:36, 15 Noiembrie 2016
Incuviintarea la executare data de judecatorie n-are legatura cu contestatia d-voastra la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am 90 de ani, unde sa ma duc la varsta mea, am muncit o viata....cine poate sa-mi faca dreptate? licamirela licamirela Buna ziua, dragi forumisti! Va descriu o situatie grava din punct de vedere moral, in numele unei batrane batuta de soarta, in speranta ca ne veti da ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil vandut prin executor judecatoresc (nu executare silita) luciantiseanu luciantiseanu Buna seara! Intentionez sa achizionez un imobil care se vinde de catre un executor judecatoresc. Pe scurt, imobilul are mai multi proprietari, mostenitori ... (vezi toată discuția)
Pasii urmatori castigarii unei licitatii de imobil !!!??? danichirila danichirila Buna ziua, sunt castigatorul unei licitatii de apartament la care am participat la o banca de prestigiu. Dupa adjudecare ma confrunt cu urmatoarele probleme: ... (vezi toată discuția)