avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale avize scoala de dans
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

avize scoala de dans

Buna seara

Am infiintat de curand o scoala de dans sportiv ca srl si as dori sa stiu ce autorizatii imi trebuie ,de unde le iau si cu ce acte trebuie sa ma duc.mentionez ca nu vreau sa emit diplome de certificare a acestor cursuri.

multumesc
Cel mai recent răspuns: roxy_dancer007 , utilizator 11:01, 31 August 2009
roxy_dancer007 a scris:

Buna seara

Am infiintat de curand o scoala de dans sportiv ca srl si as dori sa stiu ce autorizatii imi trebuie ,de unde le iau si cu ce acte trebuie sa ma duc.mentionez ca nu vreau sa emit diplome de certificare a acestor cursuri.

multumesc
Sa inteleg corect: ai infiintat o scoala de dans?! Ai "infiintat o scoala de dans sportiv, ca srl"!!!! Si... "suntand" legea societatilor comerciale, dupa acele supracastiguri, in contradictie cu legea evaziunii fiscale... iti aduci aminte subit, si intrebi, pe acest site, ce poti sa sa mai faci!? Sa stai linistit, in contnuare, sa returnezi catre bugetul statului-consolidat- acele datorii! Daca se autosesizeaza comisarii garzii financiare, sau altfel de organe judiciare... care privesc contributia la bugetul consolidat al statului...
am infiintat de curand inseamna ca am luat certificatul de inregistrare al firmei pe 24 AUGUST 2009!!!!!! si nu am desfasurat inca nicio activitate asa ca nu sunt datoare cu nimic statului...v-am intrebat tocmai pentru ca vreau sa fiu in legalitate ,dar daca asa considerati de cuviinta sa raspundeti mai bine v-ati abtine!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garda financiara ContSters75393 ContSters75393 Buna ziua.De la infiintarea unui srl cu principal domeniu de activitate magazin mixt care ar fi perioada la care ar trebui sa ma stept la un control din ... (vezi toată discuția)
Un sfat extrem de util sandu_valentin sandu_valentin Am si eu doua intrebari: 1- am un SRL (mentionez ca nu am niciun salariat,cifra de afaceri este destul de mica) si datorita taxelor destul de multe si ... (vezi toată discuția)
Desfasurare activitate sportiva - forma de organizare kado kado Buna ziua! Sunt instructor de arte martiale si doresc sa desfasor o activitate sportiva, mai precis cursuri de karate pentru copii, printr-o forma de ... (vezi toată discuția)