avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de mediu

Buna ziua. Fiul meu si-a cumparat in 2015, o masina, mina a doua, si a inmatriculat-o in Romania. Aplatit taxa "timbrul de mediu". Azi am fost la ANAF sa facem cerere de restituire a taxei, dar ne-au spus ca inca nu este votata legea pentru restituirea taxei pentru masinile inmatriculate in 2015/febr. Care este adevarul????? se restituie sau nu.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 07:59, 16 Noiembrie 2016
Se restituie taxa de poluare,taxa auto înainte de intrarea în vigoare(2013) a timbrului de mediu.
Citiți acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...
Citiți și acest articol:
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbrul de mediu madanina29 madanina29 Va rog sa imi spuneti daca as putea sa recuperez timbrul de mediu prin instanta de judecata intrucat am depus la ANAF o cerere si mi s-a raspuns ca nu pot ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu, taxa de poluare, hj, situatie ciudata petre32 petre32 Avand in vedere noua lege care intra azi 15 Martie privind inmatricularea autovehicolelor, va rog am o intrebare.. In cazul in care un proprietar a adus o ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu ghiumusa ghiumusa vreau sa inmatriculez masina si ma intereseaza daca aceasta taxa se mai plateste sau nu; pe de o parte unora o da inapoi in 5 ani pe de alta parte continua sa ... (vezi toată discuția)