avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Seminariile Avocatnet.ro Seminariile Avocatnet.ro - depuse spre autorizare la ...
Discuție deschisă în Seminariile Avocatnet.ro

Seminariile Avocatnet.ro - depuse spre autorizare la mai multe barouri din tara

Seminariile Avocatnet.ro din aceasta toamna au fost depuse in vederea autorizarii la Baroul Bucuresti, Baroul Iasi, Baroul Vrancea si Baroul Galati. Ca procedura, autorizarea include evenimentele in programul de pregatire si perfectionare profesionala a avocatilor, urmand ca participantii sa beneficieze de puncte de formare profesionala.

Pana astazi, utilizatorii Avocatnet.ro ne-au solicitat ca seminariile noastre sa fie depuse spre autorizare la Barourile Bucuresti, Iasi, Vrancea si Galati. Daca sunteti avocat, doriti sa participati la seminariile noastre si sunteti din alt judet decat cele mentionate mai sus, va invitam sa ne contactati in vederea depunerii documentatiei necesare la Baroul din care faceti parte.

In trecut, participantii la Seminariile Avocatnet.ro au beneficiat de puncte de formare profesionala.

Pentru mai multe detalii privind seminariile Avocatnet.ro, va invitam sa vizitati aceasta pagina:
www.seminariileavocatnet.ro/...

Alte discuții în legătură

Galati - seminar avocatnet.ro in 19 septembrie Alin Popescu Alin Popescu Pentru cei interesati, Avocatnet.ro organizeaza in 19 septembrie 2009, la Galati, seminarul cu tema \"Contractul Individual de Munca - Ghid ... (vezi toată discuția)
Seminariile avocatnet.ro in provincie. care dintre ele? in ce localitati? Alin Popescu Alin Popescu Am primit in ultima vreme o serie de cereri cu privire la infiintarea unei caravane care sa poarte Seminariile Avocatnet.ro cele mai dorite si in anumite ... (vezi toată discuția)
Unde se va sustine examenul de primire in profesia de avocat stagiar sesiunea oct 2011? angy021 angy021 Buna. Unde se va sustine examenul de primire in profesia de avocat stagiar sesiunea oct 2011? Multumesc. (vezi toată discuția)