Buna. Am nevoie de o informatie. Unde as putea gasi arhiva cartilor de munca a unei societati care s-a desfiintat de cativa ani? Ma intereseaza incadrarea grupei ptr varsta de pensionare. Multumesc
Dl.Cornel,spuneti-mi daca stiti,cum procedez daca vreau o adeverinta de vechime de la o societate care era la Dna Niculescu Cristina Adriana de la ITM Buc in anul 2001?Multumesc.Cu stima,Violeta
Va adresati direct ITM Bucuresti.
Email:itmbucuresti@itmbucuresti.ro
sau
pe/la adresa
Str. Radu Voda nr. 26-26A, sector 4, Bucuresti.
Acte:
- cerere
- copie CI
In cerere mentionati : datele dvs de identificare , denumirea exacta a societatii ,perioada in care ati lucrat si mentiuni legate despre carnetul dvs de munca (de exemplu, exista si perioada nu este mentionata in continutul acestuia , carnetul de munca a fost pierdut si atasati copie Monitor Oficial unde l-ati declarat pierdut; nu vi s-a intocmit carnet de munca etc.)
Buna ziua m-ar interesa si pe mine cum pot afla cine a preluat arhiva fabricii textilă dacia din bucurestii noi ? Am sunat la arhiva nationala si nu au nici un raspuns pentru mine au spus ca la iei nu se afla asa ceva.
Textila Dacia SA este denumirea anterioară a actualei Vic City SR - societate in faliment, sub incidenţa Legii nr. 85/2014.
Incercati sa luati legatura cu :
CITR FILIALA BUCUREŞTI SPRL
Sediu: Bucureşti Sectorul 2, Str. GARA HERĂSTRĂU, Nr. 4, CLĂDIREA A, Etaj 3
Calitate: lichidator judiciar
sau
RESOLUTE LAR ROMANIA SA
Calitate: administrator special
Sediu: Bucureşti Sectorul 2, Strada NICOLAE FILIPESCU, Nr. 39-41, BIROUL NR.1, Etaj 7
Arhiva acm 4
Cosmin Podaru
Buna ziua.
Probabil s-a mai discutat acest subiect, dar nu am gasit nimic concret si poate ma puteti ajuta si pe mine.
As vrea sa gasesc arhiva de la ACM 4 - ... (vezi toată discuția)