Despre webinarii
Doar abonații premium au acces regulat la webinariile premium, realizate împreună cu specialiști de top, pe o multitudine de domenii - de la legislația muncii și fiscalitate până la cea de mediu sau GDPR.
Informațiile oferite de specialiști au o utilitate imediată și vin să rezolve probleme reale cu care orice companie se confruntă.
La cate zile dupa pronuntarea sentintei judecatoresti trebuie depus permisul auto la Politie? Speta in cauza fiind suspendarea permisului pe o perioada de 30 de zile.
În termen de 15 zile de la data pronunţării hotărârii judecătoreşti prin care instanţa a respins plângerea împotriva procesului-verbal de constatare a contravenţiei, contravenientul este obligat să se prezinte la serviciul poliţiei rutiere care îl are în evidenţă pentru a preda permisul de conducere.
Amenda
TEIOSANUADI
buna seara...am si eu o intrebare...mi sa retinut permisu .aveam..0,17 la fiola..si mi sa intocmit proces verbal..in care mia dat 18 milioane amenda si ... (vezi toată discuția)
Hotararea judecat
Catalinsto
Permis conducere dupa cat timp treb da il predau ..daca azi mi a venit hotararea judecatoreaca definitiva . Inde nu scrie in cat timp sa il predau. Astept de ... (vezi toată discuția)