Buna ziua!Sunt divortat si fosta sotie detine actele si cheile casei.Refuza orice discutie sau procedura amiabila de partaj si nici nu imi permite accesul in locuinta!Care ar fi caile legale(fara scandal ) prin care as putea locui in casa ?Cu Mediatorul a refuzat sa vorbeasca si momentan de un proces de partaj nu poate fi vorba din motive financiare.
trebuie sa faceti distinctie intre proprietate si posesie.
amandoi sunteti proprietari dara daca ea ar locui acolo si d-voastra nu, nu ati putea intra fara acordul ei pt ca d-voasta ati tulbura posesia/domiciliul ei si va poate denunta.
aveti foarte mare noroc ca ea nu locuieste acolo. sunteti coproprietar deci puteti forta usa linistit, schimbati inchizatoare si va instalati fara nici o grija. dupa ce va veti instala ea nu va putea intra fara acordul d-voastra, pt ca o puteti denunta pt tulburarea de posesie.
va recomand sa profitati ca ea nu locuieste acolo si sa va instalati d-voastra de imediat.
Proprietate comuna
romex
Am cumparat impreuna cu o sora de a mea o casa de locuit si mai mult pamant si in urma neintelegerilor am decis sa facem iesirea din indiviziune ( partaj) ... (vezi toată discuția)