avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune dupa tata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune dupa tata

Buna ziua!as vrea sa va intreb:Daca vreau sa fac succesiunea dupa tata, sa se treaca pe mine(baiatul)si eu vreau sa ma casatoresc cu prietena mea, ea are vreo parte din apartament?
sa treaca pe dvs atunci ca este bun propriu, daca veti divorta de sotie nu va intra in masa partajabila la divort. In caz ca veti deceda priul sotia va avea un drept la mostenirea dvs.Altceva?
Si daca mama nu vrea sa faca succesiunea cee ce mia si spus pt ca nu are incredere,daca eu ma casatoresc as vrea ca prietena mea sa aiba o garantie in caz ca mi se intampla ceva punem raul inainte se poate face o hartie la notar sa aiba si ea un drept s-au sa nu fie data afara din casa pentru ca eu nu vreau asta.va multumesc
se poate. Mergeti la un notar sau avocat la o consultatie. Luati va mama si viitoare sotie si se vor gasi variante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa mostenita de mama 1/2, vreau sa cumpar cealalata jumătate si sa imi ramana doar mie DianaBx DianaBx Buna ziua, mama mea are 1/2 casa mostenita de la bunici. Eu doresc sa cumpar cealalta jumate din fonduri proprii. Sunt casatorita de 1 an si vreau ca aceasta ... (vezi toată discuția)
Succesiune xp-kry xp-kry In conditiile date : 1.sotie divortata de sot 2.inainte de divort s-a locuit in casa mamei sotului , proprietate a acesteia 3.dupa divort sotia da in ... (vezi toată discuția)
Soțul meu are o moștenire de pe urma mamei fiind unicul moștenitor ... Mantescu Mantescu Soțul meu are o moștenire de pe urma mamei fiind unicul moștenitor care rezultă din decesul mamei lui .Santem căsătoriți de 14 ani și în concubinaj ... (vezi toată discuția)