avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Documente pierdute de Posta Romana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Documente pierdute de Posta Romana

Buna ziua
Am trimis o scrisoare prin Posta Romana cu confirmare de primire. La reclamatia mea adresata Postei, aceasta mi-a comunicat ca expeditia nu a fost inmanata destinatarului
Scrisoarea continea o serie de documente care trebuiau sa ajunga. Faptul ca acestea nu au ajus mi-au creat o serie de neplaceri .
Pot solicita Postei despagubiri morele. Ce sanse am sa castig daca deschid un proces?
Cu stima
Eliza
Cel mai recent răspuns: Viorel Muha , Consilier juridic 22:17, 4 Ianuarie 2019
Cu numele de Viorel Muha sunt doar doi pe facebook! Scrie pe Google Viorel Muha! Pe facebook in stanga scrie cetatean roman-american! Afirmatiile mele pot fi dovedite cu probe. M-am judecat cu Posta Romana timp de trei ani pe acelasi tip de '"incident"' Relatia Posta Romana (conducere numita/reprezentata de corupti) si instantele de judecata au acelasi numitor ... Coruptia!

Cand timpul imi va permite voi expune, aici, pentru cetateni/justitiabil, ceea ce se intampla in Posta Romana, incregatura formata cu institutiile statului din Romania si aceasta, inclusiv cu Puterea Judecatoreasca, opozitia (am folosit un termen civilizat care nu-l merita) a acestor institutii ca sesizarile trimise spre CEDO sau raspunsurile trimise dispre CEDO spre justitiabil sa se piarda. De asemenea ce se poate intampla cu sesizarile trimise la CEDO si care pot fi verificate de catre cei peste 30 de juristi romani care lucreaza acolo. De asemnea voi face unele precizari in ceea ce priveste aparatorul Romaniei, doamna Brumar, din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, Agentul Guvernamental pentru Drepturile Omului din Romania din cadrul MAE.
Ultima modificare: Vineri, 4 Ianuarie 2019
Viorel Muha, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada transmitere document Costica33 Costica33 Buna ziua, Am de transmis unei persoane juridice o scrisoare prin care solicit raspunsuri la anumite intrebari si as vrea sa stiu ce forma de transmitere a ... (vezi toată discuția)
Poșta română obstrucționează scrisoare către cedo OlDumitra OlDumitra O scrisoare către CEDO a fost oprită de către Poșta Română să ajungă la CEDO. Plicul meu s-a întors cu mențiunea halucinantă că ar fi DESTINATAR ... (vezi toată discuția)
Cum dovedesc ca e ceea ce spun intr-o recomandata cu confirmare de primire ? forumistul forumistul M-am lovit de o problema intr-o corespondenta cu o institutie. Am trimis un plic in care aveam anumite documente , prin posta, catre o institutie, recomadata, ... (vezi toată discuția)