avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordare drepturi somaj dupa incetare contract in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare drepturi somaj dupa incetare contract in timpul perioadei de proba

Buna ziua!
As dori sa stiu daca as putea depune dosarul, in vederea acordarii unei indemnizatii de somaj, daca mi-a fost incetat contractul de munca in timpul perioadei de proba, in temeiul ART.31, alin.(3) din LEGEA nr.35/2003-Codul Muncii.Precizez ca inainte de a ma angaja am fost timp de 2 ani in concediu de maternitate care s-a terminat in 22 iulie iar pe 24 septembrie am semnat noul contact de munca.
Contractul a fost desfacut la dorinta societatii angajatoare.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Noiembrie 2016
Segarceanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:41, 30 Noiembrie 2016
Incetarea raportului de muncă la iniţiativa angajatorului, prin notificare scrisă, în temeiul art. 31 alin. (3) din Legea nr. 53/2003 - Codul Muncii va da posibilitatea sa beneficiati de indemnizatia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare indemnizatie de somaj Segarceanu Segarceanu Daca timp de 2 ani, pana in iulie 2016, am fost in concediu de crestere copil iar in septembrie m-am angajat si mi-a fost contractul desfacut in perioada de ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa perioada de proba ruxandram ruxandram Buna ziua, Dupa finele perioadei de proba, daca angajatul sau angajatorul doreste sa sisteze colaborarea si angajatul este somer pana la un nou loc de munca, ... (vezi toată discuția)
Incetarea cim in perioada de proba - somaj? Patience Patience Buna ziua, Poate fi considerat incetarea CIm In timpul perioadei de proba, cf Art.31, alin 3, un motiv neimputabil angajatului, insensul art ARt 17 alin 1, ... (vezi toată discuția)