avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Martor partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Martor partaj

Sunt reclamant intr-un proces de partaj,paratul locuieste in acelasi apartament cu mine. Doreste sa cazeze martorul sau in locuinta comună. Ce pot face? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Virusu9 , utilizator 07:42, 3 Decembrie 2016
Buna ziua,
Atata timp cat are si persoana reclamata drepturi legale de proprietate asupra locuintei e normal sa aiba si partea din dreptul de proprietate care se cheama "USUS" adica dreptul de a folosi.
Ca doreste sa imparta camera cu cineva, e dreptul sau.
NU PUTETI FACE NIMIC si nici nu e indicat.
Multumesc mult. Precizez doar ca face acest lucru pt a declara martorul ulterior in instanta ca a fost de fata,in casa noastra,cand s-au dat niste bani. Insa e prima data cand vine in casa iar eu si copilul ne simtim amenintati
Buna seara,
Nu cred ca e cazul, Intrebati martorul de cate ori a fost in casa. Sub prestare de juramant s-ar putea sa nu minta.
daca nu vreti sa il primiti in casa, nu il primiti. E si casa dvs, sa nu uitam.
Asa ma gândeam si eu! Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor intr-un proces de succesiune castoras31 castoras31 Buna seara, Se poate cita intr-un proces de succesiune pe reclamant ca martor a paratilor? Daca exista grad de rudenie sau afinitate in urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Despre jurământul părților în procesul de partaj și costuri proces... cristian damian cristian damian 1. Procesul de partaj se derulează asemănător celui de divorț? Doar avocatul și martorii vorbesc (+ înscrisurile) sau instanța ia în ... (vezi toată discuția)
Cine poate fi chemat la interogatoriu in cadrul unui proces civil? sexu sexu in cadrul pr civil cine poate fi chemat la interogatoriu ?in afara de pirit ? (vezi toată discuția)