avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contractul de mandat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contractul de mandat

contractul de mandat incheiat intre asociatia de propietari si presedintele ales in adunarea generala , este necesar numai in cazul cand presedintele este retribuit ? sau indiferent daca este retribuit sau face munca voluntara este nevoie de un contract de mandat ?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:37, 5 Decembrie 2016
In cateva exemple de terti: furnizori, instante judecatoresti, banci, primarie, se solicita PV al AG in care a fost ales presedintele asociatiei.
va rog sa definiti ,daca se poate, rolul contractului de mandat , in conditiile cand PV al AG se i-a in considerare de terti
Este un document de uz intern si, in cazul in care presedintele este indemnizat in baza acestui contract de mandat, el serveste ca baza, impreuna cu celelalte contracte de munca sau de mandat, pentru intocmirea statului de salarii si indemnizatii si plata obligatiilor catre stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat presedinte asociatie proprietari? oret20 oret20 Buna ziua, am si eu o intrebare!! suntem o asociatie de proprietari cu 30 apartamente, si avem un presedinte in functie ales timp de 15 ani consecutiv. Acest ... (vezi toată discuția)
Durata mandat comitet executiv asociatii de proprietari mihaela nedelea mihaela nedelea La adunarea generala de constiuire a asociatiei de proprietari s-a hotarat ca durata mandatului comitetului executiv sa fie de 2 ani. Daca aceasta ... (vezi toată discuția)
Modificare numar membri comitet executiv emilia160189 emilia160189 Buna ziua, Un comitet executiv este format din 5 membri inca de la infiintarea Asociatiei de proprietari. Numarul membrilor nu figureaza in statut sau in ... (vezi toată discuția)