avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1482 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Comisioane pentru loc de munca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Comisioane pentru loc de munca

Buna seara
Intermediez locuri de munca in germania sí olanda.La urcare in microbuz iau ő suma intre 120-180 euro de la fiecare persoana pentru transport sí alte cheltuieli (pót sa zic comisioane) Ám un contract de colaborare cu ő firma de intermediere locuri de munca.A m avut probléme cu cateva persoane,nu au fost multumiti cu cazarea sí au venit acasa sí cer despagubiri de la mine! Nu ám dat banii inapoi....pót sa am probléme? Benzin ca eu am promis cazare si loc de munca ceea ce au primit....despre conditions de cazare nu ám stiut múlté,unii au rakás acolo,unii au venit acasa,cei pretentiosi!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 02:21, 5 Decembrie 2016
Domnule, nu mi se pare o problema penala, iar in ce priveste rezultatul unui proces in drept civil nu fac pronosticuri. De fapt, nu reiese din ce ati spus dvs. ca ar fi o fapta penala. In realitatea ar putea fi penala, dar nu reiese din ce ati scris mai sus.
Ultima modificare: Luni, 5 Decembrie 2016
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de munca in strainatate Bencipici Bencipici Buna seara Intermediez locuri de munca in strainatate,colaborez cu peste zece firme din germán is sí olanda.Nu ám forma,nu platesc impozit,fac ca persoana ... (vezi toată discuția)
Demersuri legale în cazul unei infracțiuni săvârșite într-o intermediere de locuri de munca în străinătate Florin1965 Florin1965 In atenția avocat.net......., va scriu aceste rânduri în speranța ca ne veți sprijini în demersul nostru, ca ne veți prezenta din experiența ... (vezi toată discuția)
Recuperare doua fetite de la tatal,fetite care prin sentinta civila de divort au fost date in grija mamei! Alexady Alexady Doresc sa stiu daca este vreo sansa sa recuperam fetitele de la tatal lor,fetite ce au fost date in grija mamei prin hotarare de divort definitiva si ... (vezi toată discuția)