avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

buna ziua ........momentan nu am servici ...sant profesoara si doresc sa dau meditatii in mod legal , as vrea sa stiu ce forma legala sa aleg si ce viramente trebuie sa platesc pentru a beneficia de indemnizatie pentru crestrea copilului...!!!!!!!multumesc mult...astept raspuns....
Cel mai recent răspuns: mariana55_ro , utilizator 07:33, 21 Decembrie 2016
Puteti deveni PFA.

1. Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării a persoanei fizice autorizate

[ link extern ]

2. CAEN - 8560 Activitati de servicii suport pentru invatamant
multumesc mult pentru raspuns
multumesc mult pentru raspuns .....va rog sa-mi spuneti ce contributii trebuie sa platesc ? este suficient CAS +CASS +IMPOZIT ????? sau mai trebuie sa platesc ceva ?
Daca deveniti PFA puteti achita si contribuţia de asigurări pentru concedii şi indemnizaţii de sănătate (0.85%) pentru a beneficia de indemnizatia aferenta concediului de maternitate.
multumesc mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in primul rand va multumesc pentru primirea in comunitate. ... Stefania2203 Stefania2203 Buna ziua! In primul rand va multumesc pentru primirea in comunitate. As dori sa realizez un PFA prin intermediul caruia sa predau matematica (meditatii cu ... (vezi toată discuția)
Pfa pentru meditatii stelutanicoleta stelutanicoleta buna ziua. as vrea sa-mi fac PFA pentru meditatii. cat ar ajunge contributiile anuale? nu am mai dat meditatii si nici nu stiu daca voi avea elevi deci nu ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru meditatii bogdanboroghina bogdanboroghina care este codul CAEN pentru meditatii? Este nevoie de alte avize speciale (de ex. din partea MEC)? Multumesc (vezi toată discuția)