avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Cum procedez pt.a-mi repara autovehicolul?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Cum procedez pt.a-mi repara autovehicolul?

Cum imi repar masina daca am fost implicat intr un accident rutier si sint partea pagubita .s a facut dosar si deviz constatator dar inspectorul a zis ca e mai bine sa incercam sa obtinem o suma de 2500 roni,dar nu a putut obtine aceea suma,a obtinut 2130 roni.conform devizului toata lucrarea ajunge undeva la 10500 roni.am fost la 2 service uri si am facut cate un deviz pt reparatii.din cate am aflat exista un program "national"unde iti face calculul conf devizului.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:07, 4 Decembrie 2016
Daca sunteti partea vatamata,nu ati obtinut RCA-ul partii vinovate ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier (tamponare) cu autor baut mariuselectric mariuselectric Va rog frumos, sa-mi raspundeti la urmatoarea problema cu care ma confrunt: In data de 10.07.2012, ora 11, conduceam autoturismul proprietate personala pe ... (vezi toată discuția)
Parte vatamata in accident cu contestarea pv raduvlad1 raduvlad1 Buna ziua, Am avut ghinionul ca intr-o dimineata sa imi gasesc masina(parcata regulamentar) avariata... Am aflat ulterior ca a fost implicata intr-un ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca silvica1940 silvica1940 Am fost parte intr-un accident rutier. Am la [EDITAT], RCA si CASCO pentru suma asigurata de 8142 lei. M-am declarat vinovata. Am incheiat cu celalalt : ... (vezi toată discuția)