avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proces penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proces penal

Buna ziua,doream da deschid cuiva un proces penal pt mai multe,dar nu stiu procedura,platesc eu ceva dacă deschid,ce,cat?ca prin politie o plângere nu se plătește.la parchet se plătește dacă deschid?
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 15:26, 13 Decembrie 2016
Teoretic se poate deschide proces, însă nu penal, cel mult acțiune civilă dacă dvs. considerați că ați suferit un prejudiciu și puteți face dovada.
Dacă totuși ați putea dovedi că vi s-a umblat în calculator și că fostul soț a depus unele probe falsificate, atunci am putra vorbi despre niște fapte penale.
Poate fi complicat însă, fără ajutor de specialitate .
Dacă nu aveți problemele pe care fostul soț le invocă și sunteți o mamă responsabilă, care își îngrijește copilul corespunzător, nu aveți de ce să vă temeți că veți pierde custodia copilului.
V-aș sugera să încercați calea amiabilă inițial, să mergeți la un mediator și să discutați împreună cu fostul soț despre toate aspectele cu care vă confruntați și, cine știe , poate veți ajunge la o soluție convenabilă pentru dvs. ca părinți, și în special favorabilă copilului .
Va jur ca nu vrea,si la divorț am vrut,este f rău și răzbunător,are fixată ideea să ia copilul de când e în burtă mea,ma uraste,nu exist pt el, a vrut să mă omoare fizic si psihic 10 ani,cu el nu poți ajunge la înțelegeți,s a încercat,nu e om,isi bate joc de mine,de mama,de familie,baga procese periodic numai murdar si pe la spate,apoi dispare de tot pana la proces.pare ca are el sigur probleme psihice.nu i place nimic,se crde centrul universului,se răzbună în momentele cele mai grele ale mele.vrea copilul si pace,nu cedează.e o sursă de venit pt el,nu vrea să dea bani,mereu a vrut să ia.
Dar am semnalat la divorț ca s a mințit si in scris si cu probe si nu s a spus nimic nu a fost pedepsit.atunci voi apela la penal.totusi acest individ nu mi poate deschide anual procese când copilul necesita bani multi el să i dea pe avocați modificând probe,daca nu sta cu mine de unde știe că s eu nebuna?a fi facut nebun fără probe contravine legii,e infracțiune,cand e făcută în scopul de a ti lua copil si casa.eu muncesc mi se cer acte în care sunt aptă,nu apare ca s nebuna.daca el ma face anual nebuna si vrea copilul cum poți să nu inenunesti doar tarata fiind în tribunale când eu am lecții de făcut.am făcut destule în viața,daca eram nebuna nu eram lăsată să nasc.si de ce n a luat atunci copilul bebeluș,il vrea gata crescut si s după 7ani nebuna?sau mă înnebunește el? Ca poate are el sindrom bipolar dsca azi mănâncă cu yine si a doua zi vine proces în cutia de scrisori să ți ia de tot copilul,sa i dau eu pensie si bani de drum.a ti porcai nevasta în instanță arată că ești bărbat ,ca ești normal,face bine la copil?
Ultima modificare: Luni, 12 Decembrie 2016
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Dat fiind faptul ca ati inceput sa ma amenintati datorita opiniilor mele de pe forum care nu va sunt favorabile, as zice ca domnul va trimite indreptatit la psihiatrie
Discursul dumneavoastra nu este foarte coerent si pare ca deveniti extrem de agresiva cu toata lumea din ce povestitit.
Ma astept ca dupa aceasta interventie a mea sa urmeze alte amenintari in privat. Foarte sanatos as zice :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie calomnioasa fan23 fan23 din pura razbunare a vecinului care de foarte multi ani incearca prin toate metodele sa ma denigreze atit la servici cit si in localitatea care locuiesc.ani ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios ContSters287513 ContSters287513 Fostul patron pentru a se razbuna pe mine ca l-am reclamat la ITM si a fost sanctionat mi-a facut plangere penala la politie, si la Primarie, prezentand niste ... (vezi toată discuția)
Acuzația de calomnie si defăimare Macesului Macesului O fostă prietenă mi a deschis plângere la poliție pt santaj pe baza unei certi telefonice înregistrate de ea. Este fals. Dar pe baza plangerii am fost ... (vezi toată discuția)