Dupa cum v-am spus, un avocat care cunoaste dosarul va poate lamuri. Se poate sa fie un litigiu in drept civil, caz in care nu se va aplica nicio sanctiune penala si ramane sa va judecati in drept civil. Sau se poate sa fiti condamnat. Eu nu am de unde sti asta: nu sunt avocat si nici nu cunosc dosarul. Vorbind strict teoretic, un intreprinzator care n-a platit alt intreprinzator nu e musai o tarasenie de drept penal.
@Bencipici, daca mostenitorii nu s-or fi exprimat optiunea de continuare a actiunii civile in termenul legal, practic nu aveti cu cine sa va impacati.
@tgeorgescu, vorbind strict teoretic, un intreprinzator care n-a platit alt intreprinzator nu e musai o tarasenie de drept penal, insa daca un intreprinzator desfasoara astfel de activitati fara sa respecte conditiile legale (si sunt multe de respectat), tarasenia poate intra cu mare usurinta in sfera penalului (si, de obicei, mai toate intra aici).
Inselaciune sau nu
Bencipici
Pe scurt: ám fost imputernicit de ő firma din germania sa caut muncitori.Am dat anunt,am gasit oameni,a m cerut de la ei avans pentru transport.Dupa aceea m ... (vezi toată discuția)