N-am stiut unde posta acest subiect si sper c-am nimerit undeva...mai ales ca nici nu stiu unde si cum si daca se poate incadra fapta respectiva. Prin urmare:
Se poate incadra undeva subiectul urmator???
Am o functie in cadrul unei societati (sucursala). "Contabila" sucursalei (subalterna) a "extras" din contul meu personal de mail (yahoo, din folderul "personale") anumite date (am aflat ulterior, consultandu-i agenda proprie in care si-a notat datele aflate). Luand-o la intrebari despre acest fapt...a inceput sa profereze amenintari legate de "hartuire"... reclamatii etc .
Poate cineva ( documentat) sa-mi spuna cum as putea proceda in situatia respectiva?
Teoretic subiectul mi se pare interesant.Ce poti face daca cineva iti citeste mail-urile?!Doar ca eu cred ca este imposibil sa dovedesti ca cineva chiar ti-a violat intimitatea astfel.Poate doar daca reusesti sa filmezi acea persoana in timp ce face asta,da' si asta e dificil de facut.Nu doar ca ar trebui sa stai la panda pana il prinzi in fapt,da' nici nu stiu in ce masura chiar ai dreptul sa il filmezi,pentru ca si acel posibil "violator" are dreptul la intimitate,la imagine.Chiar nu imi trece prin cap cum ai putea sa dovedesti ca cineva ti-a citit corespondenta electronica.