intrebarea mea este : daca se poate verifica vechimea unui act (un cazul unui proces ) adica data emiteri actului este alta decat data trecuta in actul respectiv si care este perioada de aproximare (in luni ) .
exemplu: act emis pe data de 02 05 2015 dar semnat la data de 01 02 2016 .se poate dovedi in instanta neconcordata datelor
Puteti cere instantei de judecata sa aprobe efectuarea unei expertize grafologice.
Va trebui sa anexati la dosarul cauzei documente certificate de autenticitate (notar/ institutii publice) pe care sunt mentionate cele 2 date de emitere de care amintiti. Comparand cele 2 documente certe cu documentul aflat in litigiu este posibil ca expertul grafolog sa se poata pronunta.
consider ca exemplul dat este foarte explicit.
Acel act a fost emis in data de 02 05 2015 si semnat la data de 01 02 2016.
Pentru ce este necesara expertiza grofologica?
in cazul unui proces cred ca doar explicatia mea referitoare la acele documente nu este de ajuns astfel o verificare a semnaturi date si data la care este " emis "documentu poate inclina balanta in favoarea mea sau a avocatului meu
Expertiza grafologica
matar
unde se poate executa o expertiza grafologica a unor documente? e posibila si fara prezenta persoanei respective?e posibila expertiza comparand de exemplu o ... (vezi toată discuția)
Fond recuperare
robert1958
In 2016 am achizitionat prin act autentic Notarial un apartament in zona de Nord
intr-un ansamblu Rezidential.
La incheierea transferului dreptului de ... (vezi toată discuția)