avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mutare dosar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mutare dosar

Buna ziua am si eu un Dosar in care eu sunt parte vatamata ..este un dosar de vatamare corporala + conducere fara permis ..ma lovit cineva pe trecere a decurs totul bine a ajuns in instanta ...si acum tipul dupa o infatisare spune ca nu poate fi audiat ca pleaca in Italia Doamna judecatoare da din umeri cand am intrebato ..si acum am zis sa fac putina ordine in acest caz si sa mut dosarul la o alta judecatoria eu sunt din Bals jud Olt si as vrea sa mut dosarul la Judecatoria Craiova ...Pt ca acolo sunt sigur ca o sa mi se faca dreptatate ...Ma sfatuiti si pe mine ce trebuie sa fac ???
Cel mai recent răspuns: Tulcea Detectiv particular , Alte profesii 09:15, 3 Septembrie 2009
Cu siguranta instanta se va pronunta cu privire la fapta iar daca aceasta va nemultumeste ,folositi caile de atac prevazute de lege si astfel veti putea ajunge la Craiova.
Sfat: consultati un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stamutare dosar penal gancuta gancuta pot cere stramutarea dosarului pe baza anchetei la parchet ?s-au dictat la martori ce sa scrie in declaratii (vezi toată discuția)
Pot solicita schimbarea judecatorului sau stramutarea procesului in alt oras? aldearocsana aldearocsana as dori ca procesul fratelui meu pentru omor din culpa sa fie mutat in alt oras daca s-ar putea sau macar sa fie schimbata judecatoarea deoarece locuim intr-un ... (vezi toată discuția)
Stramutarea procesului oltul oltul in ce conditii se poate stramuta un proces penal? (vezi toată discuția)