avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... statut sindicat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

statut sindicat

sunt membru la un sindicat și am cerut statutul sindicatului ,iar răspunsul a fost că pot să-l consult ,dar nu am voie să fac poze sau să-l copiez ,eu nu cred că e normal așa ceva ,este o lege care îi obligă să mi-l dea ,să-l am eu acasă ?
Cel mai recent răspuns: sexu , utilizator 14:23, 6 Martie 2018
Este absurd asa ceva... intr-adevar, vidul legislativ permite unui sindicat sa accepte sau nu o cerere de eliberare a unei copii de pe statutul sindicatului.
o fi absurd dar se poate ,se pare
am cerut de la tribunal o copie și am primit-o ,poate ajută această informație pe alții

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre sindicat si functonari ROMANFLORIN ROMANFLORIN Nu ma regasesc in sindicatul unitatii/institutiei. Sindicatul unitatii/institutiei din care fac parte este o constructie formala care nu are activitati ... (vezi toată discuția)
Inscriere in sindicat - abuziva bcfbmv bcfbmv Buna Ziua, Eu nu sunt in sindicatul societatii de 4 ani (m-am retras voit). La fel ca mine mai sunt inca vreo 30 persoane. Azi am primit fluturasul de ... (vezi toată discuția)
Retragere din sindicat catalinstefan2 catalinstefan2 Sunt functionar public in cadrul unei Primari. Începând cu data de 01.01.2012 am facut cerere de retragere din sindicat urmând să m-ă înscriu in alt ... (vezi toată discuția)