ContSters47264 
	    	Utilizator

ContSters47264 
	    	Utilizator	    

ContSters61266 
	    	Utilizator

ContSters61266 
	    	Utilizator	    

pai muzicantul nu este intr-un astfel de sediu, ci intr-o locuinta privata, personala. se mai aplica acest articol ? :D
potrivit . legii 61/1991, "29). tulburarea linistii locatarilor între orele 22,00-8,00, prin producerea de zgomote, larma sau prin folosirea oricarui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare în localurile sau în sediile persoanelor juridice situate în imobile cu destinatia de locuinte sau în imediata vecinatate a acestora" constituie contraventie.
 ContSters61266, utilizator
 ContSters61266, utilizator 	
			 Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

ContSters47264 
	    	Utilizator

ContSters47264 
	    	Utilizator	    

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat	    

Larisa-Lory	                   

Exista in legea asociatilor de proprietari stipulat intervalul orar in care sa nu se faca lucrari de reabilitare in apartament.? Daca da as dori sa stiu legea ... (vezi toată discuția)
	                    Larisa-Lory	                   

Exista in legea asociatilor de proprietari stipulat intervalul orar in care sa nu se faca lucrari de reabilitare in apartament.? Daca da as dori sa stiu legea ... (vezi toată discuția)

mir2006	                   

Va rog sa-mi spuneti daca exista undeva, in lege, reglementat programul de liniste, sau este stabilit de Adunarea Generala, in cadrul Asociatiei de ... (vezi toată discuția)
	                    mir2006	                   

Va rog sa-mi spuneti daca exista undeva, in lege, reglementat programul de liniste, sau este stabilit de Adunarea Generala, in cadrul Asociatiei de ... (vezi toată discuția)

AlexaFlorea	                   

Buna ziua!!! am si eu o nelamurire... Am inteles ca, conform legii 61 orele de liniste sunt intre 22.00-08.00... dar daca la adunarea generala a Asociatiei de ... (vezi toată discuția)
	                    AlexaFlorea	                   

Buna ziua!!! am si eu o nelamurire... Am inteles ca, conform legii 61 orele de liniste sunt intre 22.00-08.00... dar daca la adunarea generala a Asociatiei de ... (vezi toată discuția)