avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... program de liniste
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

program de liniste

Va rog sa-mi spuneti daca exista undeva, in lege, reglementat programul de liniste, sau este stabilit de Adunarea Generala, in cadrul Asociatiei de Proprietari? Si cum se poate rezolva o situatie de renovare a unui ap. , in conditiile in care firma angajata nu poate lucra doar in ,,orele de liniste"? N-ar trebui oare sa existe niste reglementari in acest sens? Doar toata lumea face, la un moment dat, acest lucru!
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: wandazzz , utilizator 13:04, 6 August 2008
nu-mi amintesc acum, unde se gasesc ac. reglementari, dar stiu ca nu ai voie sa faci zogomot noaptea pana dimineata la 7 si la pranz cam intre 13-15 deoarece se presupune ca se odihnesc oamenii, cel putin asa este programul in blocul meu, unde vineri seara si samb. seara ai voie sa dai petreceri cu muzica tare.

cred ca daca lucrati intre intre 8-14 si 16-20.30 eu nu cred ca zice nimeni nimic, in cel mai rau caz poate sa vina politia sa va dea amenda pt. tulburarea linistii publice.

av. vasilescu
In Legea nr.61/1991 este prevazut programul de liniste la art.2 lit.f ... tulburarea linistii locatarilor între orele 22,00-8,00, prin producerea de zgomote, larma sau prin folosirea oricarui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare în localurile sau în sediile persoanelor juridice situate în imobile cu destinatia de locuinte sau în imediata vecinatate a acestora
Din cate stiu eu aceasta lege a fost modificata privind intervalul orar de liniste sau cel putin urma sa fie votata pe 19 iunie 2007. Orarul modificat presupunea ca orele de liniste sa fie intre 21,00 - 9,00 si 13,00 - 15,00. Nelamurirea mea este cam ce ar insemna producerea de zgomote sau mai exact perturbarea linistii publice, pentru ca si eu am o problema cu unul dintre locatarii vecini care se plange ca facem galagie si ca se aude tot la ei asta presupunand si ridicarea vocii, ascultarea muzicii in limite medii, etc. Precizez ca restul locatarilor nu s-au plans de galagie, nestiind macar ca locuieste cineva aici. Amenintari cu, chemarea jandarmilor au fost destule si vreau sa cunosc legea si sa fiu pregatita in caz ca acestia isi fac aparitia.
Ultima modificare: Miercuri, 6 August 2008
wandazzz, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liniste duminica Niclilidoru Niclilidoru De ce nu exista program de liniste diferit pentru zilele de sambata si duminica???? Inainte duminica era zi de odihna... Acum nu mai exista asa ceva!!!??? (vezi toată discuția)
Prevederi lege nr. 61/1991 BogdanNastase BogdanNastase Buna ziua, Ma intereseaza in mod deosebit doua din articolele cuprinse in lege, respectiv art. 25 si art. 26 ( ale caror prevederi se refera la tulburarea ... (vezi toată discuția)
Nivel de zgomot la casa particulara keops1925 keops1925 locuiesc la casa si as dori sa ma interesez daca am dreptul sa tai lemnele cu drujba, de exemplu, fara sa ma prezinte vecinii ca fac galagie, fiindca am o ... (vezi toată discuția)