In anul 1999 am facut cursurile de macaragiu ,la terminarea cursului mi sa eliberat carnetul de macaragiu autorizat iscir,in 2002 am facut si cursurile pentru stivuitorist,unde nu mi sa eliberat alta autorizatie ,punandumi o stampila iscir la extinderea valabilitati pe autorizatia de macaragiu(grupa 4 motostivuitorist) in 2012 am urmat si stagiul de instruire cncir unde mi sa eliberat talonul de vize pentru ocupatia stivuitorist ,acum 4 zile am vrut sa schimb locul de munca ,responsabilul iscir al firmei mea spus ca autorizatia nu mai este valabila,indrumanduma catre un inspector iscir care mea spus acelasi lucru,cei de la cncir miau spus ca din puctul lor de vedere autorizatia este buna,ce pot face?
Va trebui sa reinnoiti avizul pe autorizatia pe care o detineti. Responsabilul ISCIR al firmei trebuie sa va indrume asupra modului cum se face reinnoirea avizului.
Informatii suplimentare gasiti aici: [ link extern ]
Inspectoru iscir,ma indrumat sa fac din nou cursurile,cea ce nu mi separe ca este corect,(talonu cncir este valabil panda in 25,03,2017)SI reprezentantul iscir de la fostul loc de munca da din umeri nu stie
Chiar daca nu vi se pare corect, va trebui sa respectati sfatul inspectorului ISCIR, acesta fiind cel care va da avizul final pentru reautorizarea dvs. Motivul este ca legislatia a suferit multe modificari in perioada care a trecut de la ultima dvs. perfectionare.
De altfel, cursurile trebuie platite de catre angajator, nu de dvs. fiind considerate cursuri de perfectionare in vederea reautorizarii.