avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice ACHIZITIE DIRECTA
Discuție deschisă în Achiziţii publice

ACHIZITIE DIRECTA

Buna ziua. Am un proiect de decolmatare canal si am postat un anunt de publicitate in seap la care au participat cu oferte 12 operatori economici. Criteriul utilizat a fost pretul cel mai mic si conditiile de participare erau pe langa declaratii si lista cu lucrari similare executate in 5 ani. Operatorul care a oferit pretul cel mai mic nu avea lucrari de decolmatare si i-am cerut clarificari cu privire la acest aspect, iar d-lui mi-a inserat la lista initiala cu lucrari si un alt subpunct cu lucrari de decolmatare si mi-a anexat un contract de prestari servicii si un proces verbal de finalizare intre el si o alta societate. In urma acestor documente am verificat dc s-a facut lucrarea si s-a constatat ca nu el facuse decolmatare ci facuse reparatii la cladire si imprejmuire statie de epurare ceea ce s-a constat ca a declarat fals. Ca urmare am ales alt operator cu pretul urmator cel mai mic iar primul operator m-a contestat la CNSC si acestia au trimis in instanta dosarul. Vreau sa stiu daca pot sa inchei contract cu operatorul pe care l-am ales sau trebuie sa astept pana la decizia tribunalului? Multumesc

Alte discuții în legătură

Contestatie cnsc -licitatie online (frauda!!?) ContSters271735 ContSters271735 Buna ziua Am participat la o procedura de achizitie publica, executie lucrari, criteriul de atribuire pretul cel mai scazut. Noi am avut oferta cu nr 2. Dar ... (vezi toată discuția)
Contestatie melcsy melcsy se poate contesta urmatoarea situatie? in speta avem o oferta depusa.... care este declarata neconforma din urm motive; 1. ne-au cerut o clarificare sa ... (vezi toată discuția)
Licitatie off cu incarcarea documentatiei de calificare in seap aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Buna ziua, particip la o licitatie offline, in a carei fisa de date nu se solicita depunerea documentatiei la o anumita adresa, ci incarcarea ei in SEAP pana ... (vezi toată discuția)