Buna ziua. Am un proiect de decolmatare canal si am postat un anunt de publicitate in seap la care au participat cu oferte 12 operatori economici. Criteriul utilizat a fost pretul cel mai mic si conditiile de participare erau pe langa declaratii si lista cu lucrari similare executate in 5 ani. Operatorul care a oferit pretul cel mai mic nu avea lucrari de decolmatare si i-am cerut clarificari cu privire la acest aspect, iar d-lui mi-a inserat la lista initiala cu lucrari si un alt subpunct cu lucrari de decolmatare si mi-a anexat un contract de prestari servicii si un proces verbal de finalizare intre el si o alta societate. In urma acestor documente am verificat dc s-a facut lucrarea si s-a constatat ca nu el facuse decolmatare ci facuse reparatii la cladire si imprejmuire statie de epurare ceea ce s-a constat ca a declarat fals. Ca urmare am ales alt operator cu pretul urmator cel mai mic iar primul operator m-a contestat la CNSC si acestia au trimis in instanta dosarul. Vreau sa stiu daca pot sa inchei contract cu operatorul pe care l-am ales sau trebuie sa astept pana la decizia tribunalului? Multumesc
Contestatie
melcsy
se poate contesta urmatoarea situatie?
in speta avem o oferta depusa.... care este declarata neconforma din urm motive;
1. ne-au cerut o clarificare sa ... (vezi toată discuția)