Buna ziua,
Am facut medierea penala in.care am recuperat.un sfert.din paguba restul.cu.promisiune pt urmatorii.doi.ani!
Ideea este.ca.nu am.avut avocat.lipasa.de bani si pe.fond.de.stres nu am inteles textul si acum am.vazut ca scrie in act.la partea penala "declar ca.l am iertat si cer.ferm.retragerea. raspunderii penale."
Acum incepe .judecata. intrebarea este ce apot sa mai fac acum ca sa il conditionez.sa.imi.plateasca restul.de bani? Pot sa aman procesul pana la recuperare suma ,2ani?pot sa.aman.procesul de judecata daca nu am avocat? Mai am vreo sansa sau judecatorul il va elibera si el nu va mai plati pt ca nu.mai are frica,nu mai poate fi condamnat si doar executorul judecatoresc care nu are ce sa ii execute? Va multumesc!
Va multumesc ! Incep sa ma mai luminez! Deci asta a fost singura sansa de a obtine ceva , daca nu semnam pierdeam tot ! Dumezeu sa va ajute pentru ca aveti bunavointa sa imi raspundeti sincer!
Acum vă prevalați de orice motiv doriți dvs. Fără să vă supărați, stimate user, presupun că sunteți o persoană care are discernământ și, prin urmare, ați avut reprezentarea a ceea ce ați negociat. Pe de altă parte tot dvs. ați afirmat că nu aveați bani pentru avocat. Faptul că nu ați fost asistat de avocat nu anulează acordul, câtâ vreme vi s-a adus la cunoștință dreptul la avocat, dar ați renunțat la acest drept. Chiar dacă ați văzut în momenttul semnării, prin absudrd, ceea ce nu cred, de ce ați mai semnat?