avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copil minor

Buna dimineata .Va rog sa ma lamuriti intr-o problema: Sunt divortata din septemebrie 2010 , iar in urma divortului am o hatarare definitiva si irevocabila in care mi se acorda custodia totala a fetitei (acum in varsta de 10 ani) , iar tatal are un program de vizita stabilit. Intrebarea mea este daca tatal ei la un moment dat ( cu motiv sau fara motiv ) m-ar putea da in judecata si sa ceara custodie comuna? Se poate schimba hotararea mea de custodie totala? Va multumesc.
E dificil sa va explicam ce inseamna definitiv (si irevocabil pe vremuri) in domeniul familiei. Concluzia este ca da, se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de divort definitiva si irevocabila, pronuntata inaintea modificarii codului civil, custodie simpla copil minor angeo2014 angeo2014 Buna ziua, Ma intereseaza, va rog, sa stiu daca si in ce conditii - conform noului cod civil - se poate cere si modifica o decizie de divort definitiva si ... (vezi toată discuția)
Autoritate parinteasca danyela2003 danyela2003 Autoritatea părintească în privinţa minorei , se va exercita de către reclamanta pârâtă. Stabileşte locuinţa minorei la reclamanta ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara - stabilire in alta tara cu minor daria_ramona2006 daria_ramona2006 buna ziua.am si eu o intrebare:sunt divortata de 2 ani si am o fetita de 6 ani care mi-a fost incredintata .fostul meu sot locuieste in vaslui iar eu cu ... (vezi toată discuția)