avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Clasare ordonanta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Clasare ordonanta

Buna seara,
Am facut o plangere la ordonanta de clasare a primului procuror, iar instanta mi-a admis-o. urmand a se cerceta din nou, Acum am primit din nou ordonanta prin care acelasi procuror de caz claseaza cauza.
Speta se refera la un abuz in servicu, pe care , functionarii de la primarie m-au respins la un examen pe motive confidentiale.
Este legal ca aceiasi ordonanta de clasare respinsa de judecator,sa fie cercetata de acelasi procuror care a dat prima solutie ?
V amultumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:31, 19 Decembrie 2016
cereti demisia primului procuror pentru nerespectarea hotărârii judecătorești. Contestați din nou ordonanta care va emis primul procuror și atașat și vechea hotarare judecătorească la plângere
Va multumesc
Desigur ca voi contesta din nou ordonanta la prim procuror ,dar cunosc deja raspunsul ,care va fi idem ca la prima ordonanta
La cine trebuie sa ma adresez cu o plangere asupra prim procurorului si a procurorului , care tergiveseaza solutionarea legala pe motive de prietenie .....
Niculina Popa
Mitica1994 a scris:
cereti demisia primului procuror pentru nerespectarea hotărârii judecătorești. Contestați din nou ordonanta care va emis primul procuror și atașat și vechea hotarare judecătorească la plângere

Dl @Mitica1994, chiar acum voi inainta propunerea pentru nominalizarea dvs. pentru un premium de popularitate si can can. Insa, dupa cum bine stiti si dvs., demisia este actul unilateral de vointa al celui angajat, care doreste incetarea raporturilor de munca sau de serviciu, asa incat recomandarea dvs. este de neluat in seama din punct de vedere juridic.


niculinapopa a scris:
Desigur ca voi contesta din nou ordonanta la prim procuror ,dar cunosc deja raspunsul, care va fi idem ca la prima ordonanta.

Dna @niculinapopa, nu aveti ce face decat sa reluati procedura plangerii la procurorul de caz, apoi la prim procuror si apoi la judecator, asa cum ati mai facut-o, este un cerc vicios, pe care nu il veti putea depasi decat cu argumente juridice solide sau cu suport de specialitate calificat. Desigur, nu este exclusa nici ipoteza in care dvs sa vi se para ca aveti dreptate, dar dpdv juridic sa nu aveti dreptate, si fapta pe care o reclamati sa nu fie incriminata.

Ca fapt divers, pe ce temei vi s-a dat ordonanta de clasare (articol, lege si toate detaliile)?
art 316 al 1 C. proc.pen
Nu. Cititi mai cu atentie si mai complet, va rog.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul persoanei interesate de a ataca ordonanta procurorului Narcisa_ Narcisa_ Redau urmatoarea speta: Pe trecerea de pietoni un sofer da peste o doamna care la cateva zile din cauza accidentului aceasta decedeaza. In urma ei raman ... (vezi toată discuția)
Solicitare ordonanta. Narcisa_ Narcisa_ Eu am depus o plangere penala fata de un vecin. Solutia mi-a fost comunicata, nu s-a dispus urmarirea penala fata de vecinul meu. Am atacat ordonanta la ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva ordonantei procurorului tudorioan tudorioan Parte vatamata intr-un dosar de cercetare penala, victima unui accident rutier, plangere impotriva rezolutiei prim-procurorului la instanta de judecata, ... (vezi toată discuția)