Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

....Intrebare: cum pot eu fi sub contract daca cel initial a expirat si nu am vazut sau semnat absolut nimic care sa prelungeasca perioada de munca? ....
... Acum nu vor sa imi elibereze adevererinta cu vechimea si stagiul de cotizare pretinzand ca eu sunt inca angajata. Plus ca, eu nu am primit niciodata copia contractului initial. Ce pot face, cine are dreptate?...
~ final discuție ~
 anonimON	                   

Bună ziua,
Ţin să vă pun în temă prima dată :
Am fost angajat de către firma la care lucrez în octombrie anul trecut. Am fost angajat cu ... (vezi toată discuția)
	                    anonimON	                   

Bună ziua,
Ţin să vă pun în temă prima dată :
Am fost angajat de către firma la care lucrez în octombrie anul trecut. Am fost angajat cu ... (vezi toată discuția)

Loredana1993	                   

Cum pot afla daca sunt angajata cu acte in regula? A trecut o luna de cand lucrez si inca nu am primit o copie dupa contractul de munca. (vezi toată discuția)
	                    Loredana1993	                   

Cum pot afla daca sunt angajata cu acte in regula? A trecut o luna de cand lucrez si inca nu am primit o copie dupa contractul de munca. (vezi toată discuția)

janiles	                   

am un C M inregistrat pe 2 ore care imi exp. in 25 dar de la 1 lucrez la o alta firma care nu stiu daca m ia facut CM 
pe revisal nu se poate vedea daca sunt ... (vezi toată discuția)
	                    janiles	                   

am un C M inregistrat pe 2 ore care imi exp. in 25 dar de la 1 lucrez la o alta firma care nu stiu daca m ia facut CM 
pe revisal nu se poate vedea daca sunt ... (vezi toată discuția)