avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Infiintare SRL-D Servicii de arhitetcura si amenajari ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Infiintare SRL-D Servicii de arhitetcura si amenajari interioare

Buna ziua,

Doresc inffintarea unei firme care sa ofere servicii complete de proiectare de arhitectura si amenajari interioare pentru spatii rezidentiale si office.

Ce coduri CAEN trebuie sa aleg pentru a putea executa astfel de lucrari.
In tot acest proces firma trebuie sa ofere proiectarea amenajarii, furnizarea materialelor necesare amenajarii, mobilier si echipamente, instalatii si executie.

Am optat pentru grupele 771, 466, 467, 464. Insa nu imi este clar daca trebuie sa includ si coduri pentru executia lucrarilor care in mod normal sunt subcontractate sau realizarea de mobilier custom sau diverse obiecte/instalatii de design.

Va multumesc,
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Decembrie 2016
arhionutmarin, utilizator

Alte discuții în legătură

Imi trebuie casa de marcat? valeanucarmen 31 valeanucarmen 31 Buna ziua .Am un PFA cu activitate design amenajari interioare , cod CAEN 7410 si am mai introdus acum ca activitate si activitati fe creatie artistica , cod ... (vezi toată discuția)
Fisa post arhitect solomcarmendamiela solomcarmendamiela va rog sa-mi trimite-ti fisa postului arhitect, si mai am o intrebare: fisa postului pentru arhitect debutant-aflat inca in stagiatura este diferita fata de ... (vezi toată discuția)
Doresc sa înființez un pfa . Maianu Maianu Doresc sa înființez un PFA . Ma puteți indruma ce coduri CAEN trebuie sa aleg pentru recondiționat uși ( vopsit și colantat) și pentru recondiționat ... (vezi toată discuția)