avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parcare noua - 2 masini
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parcare noua - 2 masini

Buna seara! Am si eu o nelumurire: in fata blocului meu s-a amenajat o parcare si nici un locatar nu are autorizatie de parcare, deoarece locurile nu s-au stabilit prin licitatie inca. In scara mea este un locatar care isi parcheaza 2 masini. Intr-o zi am parcat si eu pe unul din cele 2 locuri are lui pentru ca parcarea era plina in rest iar respectivul mi-a ridicat stergatoarele si mi-a pus un bilet in geam cum ca ala e locul lui de 20 ani(mentionez ca inainte nu era asfalt, ci pamant si nu avea nici o placuta de autorizatie). Intrebarea mea este urmatoarea: in conditiile date, are voie sa parcheze 2 masini pe doua locuri care nu sunt platite? Exista vreo lege in acest sens? Sau se functioneaza pe sistemul primul venit, primul sosit?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:33, 26 Decembrie 2016
Atata timp cat locurile nu sunt platite se intelege ca oricine are dreptul sa parcheze.
Daca apartin domeniului public depuneti cerere la primarie pentru un loc de parcare.
In cazul licitatiei probabil se cumpara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare pe domeniul public/cerere pentru parcari acoperite szabyku szabyku Buna ziua. De curand mi-am achizitionat o masina si am probleme atat cu vecinii de scara cat si cu cei de bloc, in legatura cu parcarea in fata ... (vezi toată discuția)
Loc parcare fata blocului crisadi crisadi M-am mutat in apartamentul nou cumparat de 2 luni - stau la parter - si in fata apart meu langa gradina din fata ap parcheaza tot timpul ( deci pe spatiu ... (vezi toată discuția)