avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... registrul public
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

registrul public

1)La o primarie se completeaza si se transmite si acuma Revisalul introducand mai nou si pe functionarii publici sau numai personalul contractual?

2)daca s-au constatat erori in declaratia M500 se depune rectificativa numai pentru persoana cu eroare?

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ana55 , utilizator 20:28, 4 Ianuarie 2017
Rectificarea informaţiilor deja transmise se face la nivel de persoană, prin retransmiterea tuturor informaţiilor referitoare la aceasta. În situaţia în care se realizează o rectificare, organul competent să colecteze datele (Autoritatea Naţională de Administrare Fiscală) va lua în considerare ultimele informaţii primite cu privire la persoana respectivă.
multumesc frumos pt.raspuns!Anul nou cu sanatate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare formular m500 monicalirca monicalirca Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu privire la completarea formularului M500 si anume: - daca in formular se trec si persoanele care au contractul de munca ... (vezi toată discuția)
Contracte de munca Paduraru Oana Paduraru Oana In cazul in care au loc disponibilizari in cadrul unei institutii publice in care sunt salariati, personal contractual(15) si functionari publici(210), nu ... (vezi toată discuția)
2 rectificative la aceeasi declaratie, se poate? deacroxana deacroxana Pe luna martie 2010 am facut rectificativa la declaratia 390, in sensul ca a trebuit sa mai adaug un furnizor in declaratie, deoarece eu am trecut toata suma ... (vezi toată discuția)